Blog

Handige weetjes

rioolcamera kopen

Oorzaak vinden met een rioolcamera?

Een rioolcamera kopen is interessant als je de voorbereidende werken correct en vlot kan uitvoeren. Afsluiten van bestaande riolering of waterleiding vergt ervaring en ook enige gevaren voor schade of verkeerde aanpak. Vaak worden we geconfronteerd met mensen die zelf op ontdekking zijn gegaan om de oorzaak van de verstopping te vinden. Een rioolcamera kopen en dan vlug even de leiding ontkoppelen maar dan blijkt dat er toch enige kennis nodig is om het apparaat te bedienen en ook om de beelden correct te interpreteren. Voor meer info kan je onze ontstoppingsdienst raadplegen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.
Menu sluiten