Leidingdetectie

Professionele service!

Leidingdetectie

Bij het opsporen van leidingen kan men niet altijd beroep doen op een plan waar alle leidingen en kabels worden weergegeven daarom kunnen wij u helpen:

Door gebruik te maken van verschillende methodes kunnen wij ondergrondse nutsleidingen opsporen en eventueel de diepte ervan bepalen. Er zijn nutsleidingen die zelf signalen uitzenden onder de grond en die vervolgens door onze locator kunnen worden opgespoord. Maar wij beschikken ook over een zender waardoor wij zelf energie kunnen toevoegen aan de leidingen zodanig dat deze kunnen worden opgespoord.

Ook niet-metalen leidingen kunnen d.m.v. een lokalisatiesonde teruggevonden worden. De sonde gaat men in de op te sporen leiding duwen waardoor we vervolgens de leiding kunnen lokaliseren.

Voor het opsporen van leidingen zijn wij van diverse zaken afhankelijk vandaar dat wij ook nooit een resultaatsverbintenis kunnen afsluiten, enkel een middelenverbintenis, waarbij wij bij onze opdracht de beste materialen en methodes inzetten om de opdracht uit te voeren.

 

Ook een infraroodcamera kan gebruikt worden voor het opsporen van leidingen.

VDSdetectie detecteert uw leidingen.

Een infraroodcamera kan niet alleen worden gebruikt voor het opsporen van koudebruggen en waterlekken maar indien het temperatuursverschil groot genoeg is en de leidingen niet te diep zitten kan je er ook gewoon mee de leidingen zien lopen.

 

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

De lekdetectie door VDSdetectie in het dokterskabinet was heel nauwgezet en professioneel.

Met de nodige gesofisticeerde apparatuur en een stevige portie gezond verstand werd het lek gelokaliseerd quasi tot op de centimeter.

Gelukkig heeft men maar 1 tegel moeten uitbreken en we zagen het water al spuiten!

De schade is tot een minimum beperkt en er is geen kostbare tijd verloren gegaan.

een tevreden klant

Nogmaals bedankt voor de nauwkeurige lekdetectie!

Nico D.
Menu sluiten