Blog

Handige weetjes

pvc buizen

Verstopping in je pvc buizen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de pvc buizen verstopt geraken. Vooral met camera-detectie kunnen dergelijke problemen opgelost worden. Onze inspecteur gaf tijdens het onderzoek onderstaand verslag:

Aan de hand van camera-onderzoek op de afvoer van het toilet werd vastgesteld dat het stuk pvc buis van het herentoilet naar de verzamelput een 3 tal meter verder op verstopt zit door een wc-blokhouder die vast zit in de pvc buis. (daar werden foto’s van genomen voor het verslag). Gezien de afvoer volledig gevuld is met afvalwater is het echter niet mogelijk om na te gaan of er zich een breuk en/of verzakking voordoet in de afvoer, hiervoor dient de buis leeg te zijn. De plaats waar de wc-blokhouder werd gelokaliseerd en gemarkeerd op de muur. Hierbij is het niet te bepalen aan welke kant van de muur de pvc buizen lopen, hoogstwaarschijnlijk de kant van het damestoilet. Vloer dient open gemaakt te worden om het vast zittend stuk te verwijderen in de buis. Als de buis gevrijwaard is van alle afval water kan een eventueel tweede camera-onderzoek klaarheid brengen of er zich een breuk/verzakking voordoet.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Wat een kleine controle moest worden, is een noodzakelijk onderzoek gebleken. In mijn bedrijf waren er meerdere persluchtlekken. Dit zonder ik het door had! Bedankt om me hier op te wijzen!

Marc K.

Het lek in onze badkamer was in een mum van tijd opgespoord & de loodgieter kon meteen aan de slag.

L. uit Marke
Menu sluiten