Blog

Handige weetjes

Ik heb een lek! Wat nu?

Schakel de professionele hulp van VDS Detectie in!

De schade ten gevolge van lekkages zijn vaak gemakkelijk te zien, maar de bron van het probleem is soms moeilijker te achterhalen. Toch is het essentieel om het lek zo snel mogelijk te lokaliseren en het probleem op te lossen.

Een lekkage laat u het best opsporen door ons professioneel team. Met behulp van de modernste technieken en gespecialiseerde apparatuur hebben wij uw lek in een mum van tijd gevonden, zonder vervelende hak- of breekwerken.

Vervolgens kan de loodgieter of technieker met behulp van ons gedetailleerd rapport gericht te werk gaan & kan u met hetzelfde rapport terecht bij uw verzekeraar om bepaalde kosten terug te vorderen.

Onze hulp dringend nodig? Wij staan permanent voor u klaar! Contacteer ons via info@vdsdetectie.be en stuur alvast enkele foto’s van de schade mee.

 

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.

Lek is al hersteld. Zat uiteindelijk in de berging. Bedankt voor de snelle service.

Gregory Lagappe
Menu sluiten